Medlemssidor

Om du har frågor angående anökningsformulär, medlemsregistret eller har problem med din inloggning kan du skicka ett mail till medlem@neuropsykologi.org 

Medlemsavgift för 2015
Avgiften är 400:- (250:- pensionärer och studerande).
Inbetalningskort kommer i brevlådan.

Ansökan om medlemskap
Föreningen är en yrkesförening i Sveriges Psykologförbund och för att bli ordinarie medlem krävs det att du är medlem i psykologförbundet. Övriga yrkeskategorier som är intresserad av området neuropsykologi är också välkomna att ansöka om att bli medlemmar i föreningen, men blir då stödmedlemmar. Detta gäller även psykologer som inte är medlem i Sveriges Psykologförbund.

Om du önskar söka medlemskap kan du göra det här direkt på webben. Föreningen är indelad i fyra regioner (syd, öst, väst och norr) och i ansökningsformuläret skall du ange vilken av dessa du vill tillhöra. I ansökan kan du också uppge om du har en speciell faktura adress, t ex om din arbetsgivare skall betala för ditt medlemskapet. 

Föreningens har en matrikel över medlemmarna som ligger på hemsidans interna sidor och är sökbar för alla som är medlemmar och som har inloggningsuppgifter. Uppgift om användarnamn och lösenord publiceras i varje nytt nummer av tidningen. Om du absolut inte vill finnas med i matrikeln skall du ange det i ansökningsformuläret.
Ansökan

Vad innebär ett medlemskap
Som medlem får du en inbjudan till de aktiviteter som anordnas. Om aktiviteterna är belagda med en avgift innebär medlemskapet ett reducerat pris, i vissa fall att man får gå in utan någon avgift. Som medlem har du även full tillgång till de resurser som finns på föreningens hemsida och framförallt direkt tillgång till Svensk Neuropsykologi, föreningens egen tidning. Som medlem har du även rätt att delta i de medlemsmöten som föreningen kallar till, samt där på plats yttra dig. Som fullvärdig medlem har du även rösträtt på dessa möten.
Som medlem förväntas att ni inte motverkar föreningens ändamål.

Medlem - Logga in

Mina sidor

Tidning

Nytt nummer har nu utgivits.
Tidigare nummer hittar ni i arkivet

Aktuellt i föreningen!

Södra Regionen


Västra regionen


Östra regionen

Vi hälsar er välkomna till tre seminarier i höst!

För mer information, klicka här!


Norra regionen

Kurser

Kurser anordnade av icke vinstdrivande organisationer:

Kurser anordnade av IHPU finns publicerade på deras hemsida.

Platsannonser

Kommun/landsting som söker neuropsykolog? Lägg ut en platsannons här. Kontakta oss för mer information.